Saker som vore bra att kunna om man jobbar på Island:

Sko!

Tänk om jag kunde sko, då skulle jag kunna få på skor när det behövs utan att behöva skriva upp det på Eggerts milslånga att-göra-lista. Dessutom skulle jag vara till god hjälp när hästarna ska skos/skos om/få broddade skor etc. Det var först i förrgår som vi fick broddar på två hästar, nu har vi totalt fem hästar med broddade skor, de andra är oskodda och kan än så länge bara jobbas inne i det lilla ridhuset. Väldigt frustrerande och Eggert har så sjukt mycket att göra. Ja, just nu är han ju inte ens hemma.

Saker som är bra att jag inte kan, när man jobbar på Island:

Sko!

Herreguuud vad mycket jag skulle ha att göra. Jag skulel inte göra annat än att sko hela dagarna. Typ. Och gud vad ont jag skulle få i ryggen och jisses vad många halvvilda unghästar jag skulle få brottas med.

2 reaktioner till “Saker som vore bra att kunna om man jobbar på Island:

 1. Hallå damen!
  Så roligt att läsa vad du skriver. Varit på Gummi kursen och är helt hög!!!
  Vad är det som gör att det går så bra på hans kurser? Gummi gillade Sudri och jag red så bra som jag aldrig gjort! Hoppsan glömde att det var Sudri som gick fint. Kram Kerstin

  1. Åh vad roligt att höra Kerstin! Gummi är verkligen superbra.
   Och ofta hänger det där ju ihop, att man rider så bra som man aldrig har gjort och att hästen går så bra som den aldrig gjort 😉
   KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *