Litla Bergthora – ett av mina sommarprojekt

I fredags kom Litla Bergthora till Snäcksjön tillsammans med Vilja. Hon är ett treårigt sto e. min förra hingst Glitnir som jag tränade och tävlade för några år sedan och ue. Hrimnir från Ödmården. Jag har ridit mamma Perla en del också och lill-Thora har mycket i sig utav både Glitnir och Perla. I sommar är dte tänkt att jag ska markarbeta henne lite, förbereda henne för inridning helt enkelt och komma så långt att hon har haft ryttare på ryggen. Kul! Hon är en vaken och energisk häst som rör sig fint i främst trav, men även tölt. Just nu är hon tjock och relativt ohanterad men det ska vi nog få ordning på.

Räkna med uppdatering under sommaren kring den här lilla tjejen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *