GRATTIS Camilla Hed – Vinnare av Feather Price på SM 2012!

Jag försökte få skänka 10 000 kr i prispengar till årets Islandshäst SMs Feather Price, men jag nådde inte ända fram.. Och det var ju tråkigt i sig. När det sen visade sig att det var den fina ryttaren Camilla Hed med Thór från Järsta som vunnit det, som jag känner sen åren hon jobbade hos Jenny och Hreggi på Bärby Gård, då blev det riktigt surt att pengarna hade strandat hos mig… Då bestämde vi att hon skulle få prispengarna i alla fall. Domarna har utsett henne och hon har vunnit priset. Det är inte mer än rätt att hon även får pengarna, även om de inte överlämnades på SM utan kommer i efterskott.

STORT GRATTIS!!! Camilla Hed på Thór från Järsta - årets FEATHER PRICE vinnare på SM 2012. foto: Jenny Mukka

Årets Feather Price tilldelades mycket välförtjänt till Camilla Hed för hennes fina ridning av Thór från Järsta. Här i ärevarv på SM 2012.

Camilla berättar om sitt fantastiska SM och om priset:
“Feather Price!
På SM 2012 kunde det verkligen inte gått bättre för mig och min partner! Thór och jag tog guld i fyrgångskombination, T2 och som kronan på verket blev vi dessutom tilldelade Feather Price. Det priset värderar jag otroligt högt och det tror jag alla ryttare gör inom sporten.
Jag tänker att i ridningen är det otroligt viktigt att man som ryttare lyssnar på sin häst, läser sin häst och gör varje häst till sin egen individ. Alla hästar kan inte tränas på samma sätt för alla är olika individer, precis som med oss människor. Vi ryttare bör träna upp oss själva i vår egen balans och göra det utefter dom förutsättningar vi har. Sits och balans är nyckelordet! Ju mera och bättre balans och följsamhet ju bättre går det att dansa tillsammans. Låt det ta tid och ha tålamod och framför allt ha roligt när du rider 🙂
Jag vill tacka Malou för att hon skänkte pengar till Feather Price och att dom trots allt kom fram till mig :-)”
MVH Camilla Hed och Thór från Järsta som fortsätter jobba tillsammans 🙂

Årets SM-vinnare av det åtråvärda ryttarpriset: Feather Price! Camilla Hed har medaljen runt halsen., Thórs tyglar bara hänger, men han töltar på ändå.

Titta gärna in på Camilla och Hjaltis sida www.camillahjalti.se

Yihaaa!! Camilla Hed jublar ikapp med publiken när hon rider ärevarv på Thór från Järsta, under SM 2012.

Lycka till på NM Camilla. Vi håller tummarna och hoppas att din fina ridning ska belönas även där.. kanske Feather Price…? Det har du väl förtjänat!

STORT GRATTIS FRÅN OSS PÅ SNÄCKSJÖN 🙂

4 reaktioner till “GRATTIS Camilla Hed – Vinnare av Feather Price på SM 2012!

  1. Vilket stort hjärta du har Malou, man blir glad i själen av detta. Ja, Camilla är absolut den mesta och bästa vinnaren.

  2. Jag håller med Lotta W. Vilket stort hjärta du har Malou. Tänk att det är min dotter som vinner detta fantastiska pris och dessutom får glädje av Malous gåva. “Det passar bra till avgiften för Svenska Landslaget” säger Camilla. Typiskt för islandshästsporten tyvärr, det gäller inte fotboll eller ishockey, där man inte har de problemen.
    Stort Tack Malou.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *