Fullt pådrag på Snäcksjön!

Fullt pådrag på Snäcksjön!

Nu planerar vi för fullt för en fullspäckad vår, sommar och höst på Snäcksjön. I år har vi planerat tre ridläger, varav ett är vårt populära Yoga-ridläger som blev så lyckat 2019, sen är det ett barnläger och ett ungdomsläger. För de yngre barnen har vi tre stycken dagridläger inplanerade också.

Utöver det sitter vi och ska spika datum för vår klassiska badritt samt förhoppningsvis kunna bjuda in till en gårdsvisning under sommaren/hösten där vi kan berätta lite om vår avel och om Snäcksjön samt titta på lite hästar. Det ska bli kul!

Ni kan läsa mer om våra inplanerade aktiviteter här och om ridläger och ridlektioner här.

I sommar betäcker Havadi nere hos Eyvi och Sofie och Náttar betäcker hemma på Snäcksjön. Läs mer om honom här.

I övrigt har vi haft en härlig vinter och vi ser vi fram emot en intensiv vår, vi har många roliga hästar i träning, och snart början fölen att födas. Det är lika härligt – och nervöst varje år. I år väntar vi 4 egna föl och 9 föl på gården totalt, den första beräknad redan i slutet av april så nu får det sluta snöa..

För någon vecka sedan arrangerade var vi med och arrangerade Vintermästerkspaen igen, vilket var väldigt roligt. Tänk vad mycket roligt vi har haft med tävlingen genom åren! Extra kul var dte att två av våra uppfödningar, Ramses och Kjarni var med och gjorde otroligt fina prestationer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *