Lektioner och ridläger

Ridlektioner

Under sommaren och även under vissa helger resten av året har Ella möjlighet att hålla ridlektioner, både på Snäcksjön och hemma hos er om ni är en grupp. Ella brinner för att instruera och är en uppskattad och engagerad ridlärare hos sina elever som hon följt i flera år. Ella håller även gärna lektioner i markarbete, tömkörning och grundläggande kommunikation mellan människa och häst.

Lektioner på Snäcksjön

Privatlektion ca 45 min: 400 kr

Lektion 2 ryttare ca 60 min: 600 kr

Lektioner på bortaplan

Privatlektion: 500 kr

Lektion 2 ryttare: 600 kr

+ resekostnad

IMG_1162 IMG_3021

Ridläger för ungdomar med egen häst sommaren 2019 med Ella och Mimmi – Finns platser kvar!

v. 29 – måndagen den 15/7 – fredagen 19/7
Årets höjdpunkt!
Fem fullspäckade dagar med ridning, bad, uteritter och roliga aktiviteter. Lägret brukar vara väldigt uppskattat och populärt! 

Ella har hållit i lektioner i många år och har haft flera populära ungdomsläger de senaste åren. Hon har jobbat på Island med att träna hästar, har gått ett år på den isländska högskolan Hólar med riktning ridlärare och hästtränare. Hon är snart färdigutbildad psykolog. Hon brinner för ungdomar och har med glädje varit engagerad i Gladurs Ungdomsutskott och följt ”sina” ungdomar från tidiga tonår in i vuxenlivet.

 

Mimmi har jobbat på Snäcksjön de senaste somrarna och har hjälpt till med allt från inridning av unghästar till att träna gårdens rid/saluhästar. Hon har stor tävlingserfarenhet och tävlar säsongen 2019 tre hästar. På ridlägret kommer Mimmi ansvara för aktiviteter både på och av hästryggen. Mimmi kommer se till att ni alltid har något roligt att göra och hon ser alltid till att få alla att känna sig välkomna. Dessutom hon inte rädd för att bjuda på sig själv!

     

Boende och helpension ingår.
Pris: 4000:-

(Eventuellt kan det vara möjligt att låna häst, pris 5000:-)

För bokning eller frågor kontakta Ella
ella@snacksjon.com

 

Kombinerat rid- och yogaläger med Ella och yogalärare Annilie Pettersson –Fullbokat!

v. 26 – torsdagen den 27/6 – söndagen den 30/6

Starta sommaren med ett ”må-bra-läger” för kropp och själ. Vi har ett längre eller två kortare yoga-pass om dagen för att hjälpa dig som ryttare i din ridning, att landa i din kropp och få bättre kontakt med både dig själv och din häst. Vi blandar lektionsridning med uteritter allt efter era önskemål med fokus på att ett bra samspel mellan häst och ryttare och att känna in hur din och hästens kropp samspelar. Ella har hållit i lektioner i många år och har haft flera populära ungdomsläger de senaste åren. Hon har jobbat på Island med att träna hästar, har gått ett år på den isländska högskolan Hólar med riktning ridlärare och hästtränare. Hon är snart färdigutbildad psykolog.

 

Annilie Pettersson kom i kontakt med fysisk yoga första gången 2003 under en utbildning till terapeut i England där yoga ingick som en del utav utbildningen. Hon gick sin första yogalärarutbildning 2005 och startade att undervisa. Hon är utbildad vinyasa, yin och gravidyogalärare. Som lärare kännetecknas hon utav ett undervisningssätt som uppmuntrar till närvaro och icke presterande med en stor dos utav humor. Hon har en bred erfarenhet utav att undervisa och hålla retreat. Hon är utbildad Mindfulness instruktör och har studerat yogans systerkunskap Ayurveda. 

Yoga-undervisningen kommer att fokusera på närvaro, fokus, balans och förstås insida på låren som vi ryttare ofta upplever är kort. Passen anpassas efter nivå på deltagare och ingen tidigare erfarenhet utav yoga är nödvändig. Yogamattor finns tillgängliga, en stor filt är bra att ta med.

Sen äter vi god mat, samtalar om livet och hästar, kanske njuter av bad i Snäcksjön eller bastu nere vid vattnet. Garanterat en bra start på sommaren! Boende på vårt hus Lillsjön i dubbel/trippel-rum och helinackordering ingår.

Främst för ryttare med egen häst, men eventuellt kan lånehäst ordnas.

Pris: 4000:-

För bokning eller frågor kontakta Ella
ella@snacksjon.com