Tillfälle! Plats kvar på året rid och yogaläger!

Tillfälle! Plats kvar på året rid och yogaläger!

Vi har några få platser kvar på årets rid och yogaläger 26/6-30/6 med yogalärare Annilie Petterson, succén från 2023 och 2019 som vi genomför i år igen. Då vi fått avbokning pga hälsoskäl finns två platser lediga. Passa på, de två tidigare lägren har varit fullbokade och väldigt uppskattade. Ni bor och äter gott, rider två pass om dagen med mycket fokus på sits, kontakt och jobbet ni gör i yogan. Ni yogar 1-2 pass om dagen, en yoga som anpassas efter gruppen och lägger stor vikt på kopplingen till rindingen. Då Annilie inte bara är yogalärare utan ryttare finns stor kunskap och förståelse för yogans fantastiska inverkan på ridningen.

Möjlighet finns att låna häst.


27/6-30/6 – Rid- och Yogaläger med yogainstruktören Annilie Petterson och Ella Brolin.

Vi genomförde det här ridlägret 2019 och 2023 och det blev en riktig succé och nu är det dags igen!

Starta sommaren med ett ”må-bra-läger” för kropp och själ. Vi har ett längre eller två kortare yoga-pass om dagen för att hjälpa dig som ryttare i din ridning, att landa i din kropp och få bättre kontakt med både dig själv och din häst. Vi blandar lektionsridning med uteritter allt efter era önskemål med fokus på ett bra samspel mellan häst och ryttare och att känna in hur din och hästens kropp samspelar. Ella har hållit i lektioner i många år och har stor vana av att undervisa. Hon har jobbat på Island med att träna hästar, har gått ett år på den isländska högskolan Hólar med riktning ridlärare och hästtränare och jobbar heltid med hästar. Hon är även nästan färdigutbildad psykolog och tycker mycket om att jobba med den mentala biten hos sina elever. Utöver ridningen är hon mycket intresserad utav avel och om intresse finns kan det även bakas in i lägret.

Annilie Pettersson kom i kontakt med fysisk yoga första gången 2003 under en utbildning till terapeut i England där yoga ingick som en del utav utbildningen. Hon gick sin första yogalärarutbildning 2005 och startade att undervisa. Hon är utbildad vinyasa, yin och gravidyogalärare. Som lärare kännetecknas hon utav ett undervisningssätt som uppmuntrar till närvaro och icke presterande med en stor dos utav humor. Hon har en bred erfarenhet utav att undervisa och hålla retreat. Hon är utbildad Mindfulness instruktör och har studerat yogans systerkunskap Ayurveda. 

Yoga-undervisningen kommer att fokusera på närvaro, fokus, balans och förstås insida på låren som vi ryttare ofta upplever är kort. Passen anpassas efter nivå på deltagare och ingen tidigare erfarenhet utav yoga är nödvändig. Yogamattor finns tillgängliga, en stor filt är bra att ta med.

Sen äter vi god mat, samtalar om livet och hästar, kanske njuter av bad i Snäcksjön eller bastu nere vid vattnet. Garanterat en bra start på sommaren! Boende på vårt hus Lillsjön och Verkskär i dubbel/trippel-rum och helinackordering ingår.

Främst för ryttare med god ridvana.

6 300 kr (6800kr lånad häst)

För bokning maila ella@snacksjon.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *