Premiärritt!

Dagarna går verkligen som på räls här. Allt går min väg (typ). Igår var det så dags att testa vingarna för lille Spölur. Dags att “rida” på honom och inte bara sitta upp. Vi var inne, jag satt upp, han var totalt obrydd, men det är ju ingen garanti för att det i nästa sekund ska explodera. men han gjorde allt precis så fint som jag jade hoppats. Han gick fram för skänkel, svängde, stannade och backade för tygeltag/sits och flyttade sig undan skänkeln också. Oerhört lyhörd och samarbetsvillig. Inte det minsta spänd/irriterad/rädd. Bara lugn och med öronen spetsade. Jag måste erkänna att stoltheten pumpade fint i bröstet.

Satt även upp på Blida för första gången idag, men där satt jag bara upp och av några gånger. Hon var, som alltid, lite missnöjd med situationen men skötte sig ändå fint. Hon gillar bäst när hon får bestämma.. Temperament det har hon!

De andra hästarna var också duktiga. Kakali brydde sig inte alls om sadeln och Loftur börjar hitta en trevlig arbetsform i trav. Segull är bara Segull, dvs, helt underbar och resten, ja, de skötte sig också fint.

Dagen avslutades med en mycket spännande handbollsmatch mellan Island/Danmark, dessvärre vann Danmark. Nästa match är på fredag, vi går man ur husen här för att hitta någon med kanalen där matcherna sänds. Tänk att vi bara har en enda tv-kanal här hemma..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *