Missa inte Vintermästerskapen!

Boka upp datumen redan nu och förbered dig och hästen för formtopp lagom tills vintermästerskapen drar igång. Äntligen händer det något även under vintern i Sverige, det är vi inte bortskämda med.

Vår förhoppning är att det här blir ett uppskattat inslag för både ryttare och publik, som kan få bli ett självklart inslag på försäsongen i framtiden. Att bli Vintermästare är givetvis prestigefyllt och ska innebära att man lämnar tävlingen med fina prispengar. Inom vår sport så är det skandalöst lite prispengar på tävlingarna. Inte ens på SM vinner man något att tala om. Att tävla kostar väldigt mycket och jag är av åsikten att det givetvis ska gå att gå plus på tävlingar som vinnare. Vinner man en stor tävling så ska det löna sig. Därför är vårt mål att få ihop mycket prispengar. För det behövs sponsorer.

Vill du/ditt företag vara med att sponsra det här, så går det bra att höra av sig till mig. Som sponsor kommer du/ni synas under tävlingarna, på hemsidan m.m. och få möjlighet att finnas på plats på Strömsholm under tävlingarna. Vill du köpa en gren så döps grenen efter ditt företag och blir än mer synligt. Har du specifika önskningar för ditt företag så kan vi skräddarsy ett sponsorpaket för just er. Som sponsor är du även med och skapar en tävling som ger något tillbaka till alla våra hårt satsande ryttare som i sin tur är de som driver sporten i Sverige framåt.

Givetvis är Snäcksjön med och sponsrar Vintermästerskapen, gör det du också!
Kontakta mig för mer info.
ella@snacksjon.com
070-7445680

Gå in och gilla Vintermästerskapen på Facebook och lägg till www.vintermasterskapen.se bland dina favoriter för att vara säker på att få ta del av alla uppdateringar.

2 reaktioner till “Missa inte Vintermästerskapen!

    1. Det kommer! Vi har inte riktigt fått klart alla detaljer, men under december kommer vi börja ta emot anmälningar. Dte kommer stå tydligt på hemsidan och facebook-sidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *