Kattungar på gården!

Doris och Sally, våra vackra jägare på gården är två renrasiga ocicatter. De kom till Snäcksjön i somras för att ta efter våra två katter Ronja och Leo, vilka båda gått bort på ålderns dagar under början av 2010. Leo var hälften Ocicat och hälften bondkatt och via honom lärde vi oss älska ocicatten pratiga och personliga lynne, han blev pappa till några fantastiskt trevliga kattingar innan han lämnade oss.

Så när gården var kattlös så kändes det väldigt tomt. Våra katter har alltid varit mycket nära vänner med våra olika hundar. Vår förra dalmatiner Olivia lät både Leo och Ronja snutta på henne, kanske en släng av skendräktighet.. Katterna har alltid haft en självklar plats på Snäcksjön.

Doris och Sally är inte lika överförtjusta i Alice, men det har blivit bättre under det halvår de har bott på Snäcksjön. De är helsystrar och nästan på pricken lika.

För någon månad sedan löpte de båda och vi hann inte riktigt med att ge dem p-piller utan en mycket stilig röd hankatt hann hälsa på de båda småtjejerna varav det hos Doris resulterade i fem helt ljuvliga kattungar.

Av vad vi har kunnat se är det 3 stycken honor och två hanar. Alla har ärvt mammas prickar, de ser verkligen ut som små leoparder. När de är 12 veckor så kommer de vara redo att hitta nya hem om . De vill inte vara enbart innekatter utan måste få komma ut också, om de ärver moderns talang så blir de fantastiska musjägare med mycket personlighet, vana vid hund och hästar.

Vet ni någon som letar katt så är det svårt att motstå de här bilderna:

En reaktion till “Kattungar på gården!

  1. Hej!
    Vilka jättefina kattungar!
    Vi är intresserad av en hankatt, men vi bor i sundsvall.. Vilket pris hade ni tänkt?
    Mvh Katarina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *