Eros känns också ganska fin..

När jag fotade Hörn blev jag väldigt sugen på att få lite bilder på Eros, som har känts oerhört fin de senaste dagarna.

Han har känts så fräsch, spänstig och flott! Hela kroppen har studsat fram under mig, i både trav och tölt. Visst har vi (som alltid) lite problem med att vara överens om tempot och det i sin tur har lett till att han har varit ovanligt tjafsig i munnen (vilket även syns tydligt på bilderna nedan). Eros vill att det ska gå “fort fort” och jag tycker att det räcker med “fort” (men vill ibland även testa på “inte så fort”).

Jag tror helt klart att vila både är nyttigt och behövligt för rid och tävlingshästar. Precis som för oss så kan hästar dra på sig små skador, förslitningar och överansträngningar som behöver läka ut. Med tanke på hur mitt senaste halvår har sett ut, så får man väl hoppas att min teori stämmer, för mina hästar har verkligen växelvis tränats och växelvis vilat..

Jag tror i alla fall aldrig att Eros har känts så här flott och spänstig tidigare som efter den senaste vilan, tänk när jag kommer hem från Island igen och han har vilat lite till, då jäklar. 😉

Eftersom min ordinarie fotograf lämnat gården för Stockholm så tog jag hjälp av Kerstin, som enligt egen utsago inte ser kameran som sin bästa vän. Men bilder blev det (Tack Kerstin!) och även om det gapas en hel del på bilderna och min sits lämnar en hel del i övrigt att önska, så ser Eros fin ut, tycker ni inte?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *