Premiär ute.

Idag var det så dags för Dynjandi att ridas ut för första gången. Marilena red med ut på gamle Höfdi och vi red en bit längs med vägen innan vi vände och red tillbaka hem. Vi skrittade, travade och tog en mycket kort galopp (helt och hållet på Dynjandis initiativ..). Det gick jättebra. Dynjandi skötte sig i stort sett prickfritt, han var väl inte helt förtjust över att behöva gå på vägen utan ville gärna ner i diket, men annars så! Jag tror att han tyckte att det var roligt att vara ute och inte bara vara i ridhuset och jobba.

Dynjandi är inte så stor, men kraftig och han känns verkligen rejäl att sitta på. Jag tror att han kommer bli fin. Han har en otrolig trav och blir tölten lika bra, ja då bör han visas.

Här är det soligt och någon minusgrad, prefekt väder! Pratade med John och pappa idag och hörde att det förmodligen kommer komma ännu mer snö, de var ute och plogade. Jag hoppas den svenska vintern håller i sig så att jag får njuta av den när jag kommer hem också, annars blir jag ledsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *