Kurs för Johanna Elgholm.

Igår åkte jag och Eros ut till Färingsö och Kvarnberga gård där vi stod under våren för att vara med på en endagskurs för Johanna. Jag har inte ridit för Johanna tidigare, men länge velat det och såg fram emot att få lite att jobba med för mig och Eros.

Och visst fick vi något att jobba på. Det här med att Eros fått lite för fria tyglar (bokstavligt) var ju tydligen mitt ansvar (VA!?) att styra upp. Och tänka sig, när Eros inte fick bestämma helt och hållet (exempelvis, inte fick eftergift förrän han svarade på förhållningar) så gick det ju jättebra. jag vet faktiskt inte om han någonsin gått så bra som han gjorde bitvis i den korta tölten och traven. Det var en helt annan häst! Jag hade ingen fotograf med mig men hade tur och fick några i publiken att fota, dock fick jag mest bilder från början av lektionerna och inga på när det verkligen började hända saker. Men jag tycker att det ser riktigt trevligt ut!

Sen kräver det här mycket jobb innan styrkan finns där för Eros att orka längre bitar, men det var en riktig kick att få känna på det. Fina häst! Att han dessutom har ett superpsyke gör ju min häst till världens bästa. Kan inte annat än vara superkär i honom. Så, en väldigt lyckad dag som även satte mig på prov (det är så förbannat svårt att rida, hålla koll på alla kroppsdelar och se till att varje liten del av kroppen gör rätt..) och gav mig mycket att jobba vidare på. Kul!

Dessutom var det väldigt roligt att komma tillbaka till Kvarnberga och hela det härliga gänget där. Vi hade helt enkelt en väldigt trevlig dag.

För alla som går och drar sig för att rida för instruktör eller gå kurs, gör det! Helt otroligt vilken boost det är för ridningen och inspirationen.

Eva och Vilja.


Karro och snygge Svadi.


Eva och Vilja. Titta hon travar hur bra som helst!

2 reaktioner till “Kurs för Johanna Elgholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *