Iris, 3,5 år

Iris, 3,5 år

Iris, som blir 4 år i sommar är i detta nu på inridning hos Elsa och co på Bärby, Islandshestkonsult. Iris har alltid varit en liten smällkaramell i hagen, otroligt fint uttryck och vackert tecknad. Hon har inte gjort oss besvikna med sina första steg under sin utbildning.

På bilderna nedan rids hon för andra gången själv i ridhuset efter två veckor i träning. Så duktig! Iris har verkligen lätt för sig, töltar med lätthet, travar fint och är väldigt schysst och okomplicerad i träningen. Kommer med säkerhet ha mycket pass och kunna bli en häst för både tävling och avel, likväl lyxiga ridturer. När hon är lite mer utbildad såklart.

Iris är e. Illingur frá Toftum (8,73) som har belönats med elitpremie för sina avkommor.

u. Glód frá Auðsholtshjáleigu 
Glód är ett av våra bästa och välbeprövade avelsston och hon har givit oss otroligt fina avkommor rakt igenom. Tre bedömda avkommor med snitt på 7,82 – en i första klass. En sak som alla hennes avkommor har gemensamt är deras otroliga lynne och ridbarhet. De har alla ärvt Glods arbetsvilja samt milda och vänliga temperament vilket gör dem lika roliga att sitta på, på tävlingsbanan som på en långtur. 

Iris är till salu. Kontakta Ella (ella@snacksjon.com) för mer info!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *