Glad andra advent!

Eller som min kära vän Sara säger, grattis på andra advent!

Gud vad tiden går fort. Idag är det söndag igen. Redan andra advent och jag har varit på Island 2,5 vecka den här svängen. Imorse lyste himlen i gult, rosa, orange och lila och var hur vacker som helst. Värdigt en andra advent.  Imorgon kommer Eggert och Sigrún hem igen. Det ser jag fram emot.

Men först ska vi typ storstäda hela gården, eller åtminstone piffa upp den lite. Och ikväll ska jag och min lilla isländska kyrkokör ha en liten adventskonsert. Det ska bli roligt. Kören består av ett gäng supergulliga gamlingar och jag blev medlurad i den förra året och så fort jag är tillbaka på Island ser jag fram emot att vara med igen. Inför adventskonserten så fick jag noterna hemskickade för att kunna öva lite hemma. Jag är rätt så säker på att allt sitter inför kvällen. Det är alltid lite trixigt att sjunga på isländska. Men kul!

Så, lite julstämning hoppas jag att vi får. Dessutom har vi bakat pepparkakor hemma som vi satt upp runt om i huset. Snart är julen här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *