Fluga, lugn som en filbunke?

Det blir kanske lite tjatigt med alla mina bilder på de nya hästarna, men det är så spännande att få umgås med dem och lära känna dem lite extra såhär i början. Fluga känner jag ju väl sen tidigare, men Hörn däremot är mer ny för mig.

Apropå Fluga, nu känns det nästan löjligt hur mycket vi har pratat om hur spänd och stressad hon är, för hon har genomgått en totalförändring sen hon kom hit till Sverige. Kanske är hon fortfarande chockad efter flygresan och den stora omställningen, men hon är så oerhört lugn.

Jag är varje dag inne i Hörn och Flugas hage och snackar med dem, klappar och delar ut några äpplen som de fått smak för. När jag hade föreställt mig hur den första tiden skulle vara när Fluga kommit hem, så hade jag räknat med att det kanske skulle ta ett år innan hon var så pass cool att det skulle gå att gå fram till henne helt lös i hagen. Jag får revidera den tanken, för igår kunde både jag och John gå fram till henne. Hon står relativt avslappnad under tiden vi klappar henne även om han kan spänna sig om något oväntat händer eller om vi tar på något läskigt ställe. Men hon står still, helt lös.

Dessutom kommer hon när vi kommer till hagen. Fantastiska lilla häst!

Christina som var med mig sista svängen till Island och också lärt känna Fluga var och hälsade på härom dagen. Hon var också helt chockad och frågade om jag var säker på att jag fått med mig rätt häst hem. Tur att hon är frysmärkt..

En reaktion till “Fluga, lugn som en filbunke?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *