Det är så inspirerande att hålla lektioner.


Eva och Perla

De senaste åren har jag regelbundet hållit lektioner för lite olika ekipage med olika ambitionsnivåer, problem och fokus. Jag slås varje gång när jag undervisar av hur oerhört inspirerande det är. Framförallt så gillar jag att följa utvecklingen utav ekipagen och olikheten dem emellan. Glädjen när ett ekipage kliver upp ett steg, när tioöringen ramlar ner och allt bara funkar. Det om något ger motivation och inspiration för mig som instruktör.


Lina och Vattar

Genom att undervisa andra lär jag mig mycket själv också. Alla hästar och ryttare är unika och lösningarna ser olika ut, även om grunden är likadan. Varje ny häst bär med sig en ny lösning som i sin tur blir en pusselbit att lägga i erfarenhets-pusslet som aldrig kommer bli fullständigt. Men ju fler pusselbitar, desto lättare att se hela bilden, om jag nu ska vara lite bildlig.


Spire och Tyra


Eva och Vilja

2 reaktioner till “Det är så inspirerande att hålla lektioner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *