Årets ungdomsläger – boka nu!

Årets ungdomsläger – boka nu!

Ridläger för ungdomar med egen häst sommaren med Ella och Mimmi 

v. 29 – måndagen den 15/7 – fredagen 19/7
Årets höjdpunkt!
Fem fullspäckade dagar med ridning, bad, uteritter och roliga aktiviteter. Lägret brukar vara väldigt uppskattat och populärt! 

Ella har hållit i lektioner i många år och har haft flera populära ungdomsläger de senaste åren. Hon har jobbat på Island med att träna hästar, har gått ett år på den isländska högskolan Hólar med riktning ridlärare och hästtränare. Hon är snart färdigutbildad psykolog. Hon brinner för ungdomar och har med glädje varit engagerad i Gladurs Ungdomsutskott och följt “sina” ungdomar från tidiga tonår in i vuxenlivet.

 

Mimmi har jobbat på Snäcksjön de senaste somrarna och har hjälpt till med allt från inridning av unghästar till att träna gårdens rid/saluhästar. Hon har stor tävlingserfarenhet och tävlar säsongen 2019 tre hästar. På ridlägret kommer Mimmi ansvara för aktiviteter både på och av hästryggen. Mimmi kommer se till att ni alltid har något roligt att göra och hon ser alltid till att få alla att känna sig välkomna. Dessutom hon inte rädd för att bjuda på sig själv!

     

Boende och helpension ingår.
Pris: 4000:-

(Eventuellt kan det vara möjligt att låna häst, pris 5000:-)

För bokning eller frågor kontakta Ella
ella@snacksjon.com

   

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *