Är inte det här fint?

Ett gäng hästar på en äng.

Svar: NEJ! De där fina små pållarna ska inte alls vara på en stoor äng, de ska befinna sig i en liten hage vid stallet. Där de går att få tag på och träna. Men eftersom utbrytardrottningen her self (Blida) bitit (!!!) sönder tråden så tyckte hästarna att det var mycket roligare att knalla iväg och beta på ängen som har fullt av gott gräs. Det är kanske ingen större fara, men de här hästarna som i vanliga fall är lättfångade blir alltid som vildhästar bara de når en meter utanför staketet. Så 11 hästar på rymmen på en stor och backig äng (ja, de har backiga ängar här..), perfekt.

När jag väl fått tillbaka hästarna i hagen och tråden var lagad. Då sprang samma utbrytardrottning igenom en annan tråd och travade spänstigt iväg på vägen. Eggert verkade tycka att det här var otroligt komiskt. Sen fick hon helt enkelt stå inne hela dagen, förhoppningsvis får vi till lite ström på tråden så att hon slutar upp med de här idéerna. Dessvärre tycks det ha smittat de andra. Idag när jag gick förbi hagen såg jag Sóllilja stå och klia sig mot eltråden. Inte mot en stolpe, utan mot tråden. Herregud!

Därför var jag inte förvånad (mest trött) när jag skulle ta in hästarna och blev mött utav Kakali glatt promenerande mot mig på vägen. Vad nu? J men då hade han tydligen haft sönder en tråd och sen en bräda på ett trästaket och så slutligen helt enkelt knallat ut. Gissa om jag var glad att ingen annan hade hunnit följa med.

Jag blir så trött.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *