Såhär glad kan man vara när alla hästar sköter sig riktigt fint:

Åh, hästarna var så duktiga igår.

Kakali gick att fånga i hagen, han stod och lugnt och snällt när vi jobbade med an massa läskiga saker. Han var uppmärksam och koncentrerad.

Blida sparkade inte efter mig en enda gång. Efter en ganska lång och svettig runt drivning utav henne i ridhuset så började hon lyssna på mig och koncentrera sig på vad jag gjorde och inte ignorera mig. På slutet fick jag henne att följa mig lös. Dessutom kunde jag leda henne in från hagen.

Spölur fick bett för första gången och har blivit så duktig på att följa repet vid hantering. han flyttar sig åt sidorna och går att longera. Väldigt duktig.

Segull börjar lära sig att gå med ställning i nacken och att flytta sig undan skänkeln (det hör i allra högsta grad ihop). Dessutom tränar vi på att stå still vid uppsittning och inte spänna ryggen. Han är fantastisk att sitta på.

Dynjandi gör det jag säger! Helt otroligt. Inga protester, han flyttar sig och följe ri mitt tempo och går numera att longera.

Sóllilja är bara otroligt okomplicerad, både från ryggen och marken

De andra jobbade Marilena med och av vad jag hörde skötte de sig också fint. Dessutom gick alla att fånga i hagen. Härligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *