Familjen

Familjen

 

Patrik är Ellas sambo och en riktig handyman. Han läser till byggnadsingenjör i Uppsala men honom ser vi ofta i traktorn eller på fyrhjulingen. Det finns inget han inte kan fixa, om det så är hästar på rymmen eller staket som ska byggas eller en riktigt god morotskaka som ska bakas..! Han uppskattar även en härlig ridtur ut i skogen, han och Hekla har ungefär samma uppfattning om vad sommar en ridtur i “lagom tempo” – fort ska det gå!

Rut är Patrik och Ellas dotter, som sedan födseln har fått hänga med ut i stallet, i hagarna, på fölvak och ridlektioner. En riktig gullunge är hon såklart!

Matilda är yngsta dottern i familjen och lever med sin man Björn och deras två barn Vega och Lo i Stockholm. Matildas hästintresse blev besegrats av andra och hon studerar nu till optiker i Stockholm. Matilda och Björn har ett hus på gården och brukar spendera somrarna där. Vega är redan ordentligt hästbiten och är en flitig medhjälpare i stallet, även Lo har börjat uppskatta hästarna till moster Ellas stora glädje. Matilda och Björn hade sin bröllopsfest och Los dop på Snäcksjön.